Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Welcome To The Academy Klain

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

I don't know...it's something about food

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Kain.
Admin
Kain.

Data de înscriere : 27/04/2011

I don't know...it's something about food  Empty
MesajSubiect: I don't know...it's something about food    I don't know...it's something about food  Icon_minitimeDum Mai 01, 2011 9:52 am

Somn, nani, nani, noapte buna, vise placute...dar si papa isi spuse in gand adormit, pentru el era ceva normal sa fie obosit in fiecare zi desi nu facea alceva decat sa stea. Pasi in bucatarie tinandu-si o mana in jurul stomacului, ofta scurt si se aseza la masa. Ii era foame, da, chiar ii era, dar... nu stia sa-si prepare nimic de mancat si mezelurile nu-i prea placeau.
Sus In jos
http://academy-klain.rpgdynasty.net
Camelia Dantes

Camelia Dantes

Data de înscriere : 01/05/2011

MesajSubiect: Re: I don't know...it's something about food    I don't know...it's something about food  Icon_minitimeDum Mai 01, 2011 10:08 am

Se ridica din pat debusolata, simtnd cum tremura. Nu scapa de senzatiile de greata provocata de cosmarurile continue. Deside sa mearga la bucatarie cand stomacul ei protesteaza. Da, mancarea ii se parea asa de inutila.
Inghite sec, si is ia papucii de casa , un halat alb mai lung de fund si iasa din camera inchizand usa incet, pentru a nu-i trezii pe ceilalti colegi.
Coboara scarile cu grija cascand, si cu o pofta de mancare prea putina, dar cu o pofta de cafea subita.
Intra in bucatarie si e surprinsa sa vada ca cineva deja io luase inainte.
-Iti pregatesc si tie ceva? intreaba ironic dar serios, observand dezorientarea baiatului.
Sus In jos
Kain.
Admin
Kain.

MesajSubiect: Re: I don't know...it's something about food    I don't know...it's something about food  Icon_minitimeDum Mai 01, 2011 12:21 pm

Isi ridica privirea spre fata zambind larg si fericit.
Chiar faci asta pentru mine? intreba cu ochii mari prefacandu-se ca va incepe sa planga de emotie.
- Aww cat te iubesc! zambi larg.
- Pai... ia o lista si scrie, vreau asa... calatite, gogosi cu ciocolata, o pizza uriasa facuta aici si da-mi o doza de Cola din frigider, apoi imi faci o budinca uriasa de capsune si.. si mai vreau si o placinta de cirese. zise ganditor si in acelasi timp copilaresc.
Sus In jos
Camelia Dantes

Camelia Dantes

MesajSubiect: Re: I don't know...it's something about food    I don't know...it's something about food  Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 12:05 am

Il priveste nedumerita si incepe sa rada in hohote. Se apropie de el ciufulindu-si parul si merge la dulapurile mari ale bucatariei.
Scoate prima data cafeaua, facandu-si cu grija o cana fierbinte de cafea. Savureaza putin lasandu-l pe baiat sa o priveasca neintelegator dupa care scoate incepe sa scoate diferite ingrediente.
Fredoneaza incet o melodie cu zambetul pe buze.
-Nu pot face intr-un timp asa de scurt tot ce ai cerut, insa doza de suc tio poti lua si singur ca este la un pas de tine frigiderul, ca de niste clatite dulci ma pot ocupa in cateva minute, spune ea incepand sa rada si incepand sa ametece cu grija ca o bucatareasa experta intredientele pentru clatite.
Sus In jos
Kain.
Admin
Kain.

MesajSubiect: Re: I don't know...it's something about food    I don't know...it's something about food  Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 6:59 am

O priveste nedumerit, ea chiar avea de gand sa faca asta? A dat de cateva ori din umeri si a intins mana spre frigider deschizand usa, incerca sa se intinda la o doza de Cola, se parea ca ii era lene sa se ridice de pe scaun. Intr-un final a tras doza in mana si a inchis usa cu piciorul.
- Mamiii!! Bine ai venit acasa, daca tot esti aici vezi sa-mi faci si mie curat in camera, ah.. si... nu stiu cum sa folosesc masina de spalat, ma ajuti? Oh... am navoie de un telefon nou si un urs gigantic din ciocolata! zise pe un ton copilaresc privind-o.
Sus In jos
Camelia Dantes

Camelia Dantes

MesajSubiect: Re: I don't know...it's something about food    I don't know...it's something about food  Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 10:12 am

Tresare la cuvantul mami, si il priveste cald si calma. Isi aduce aminte fara sa vrea cateva cuvinte adresate mamei ei cand ea era mica. Avea acelasi comportament ca al lui cand era copila si nu stia sunt greutatile.
Continua sa amestece tacuta cateva secunde, dupa care scoate o tigaie si aprinde aragazul.
-Nus femeie de servici, dar te pot ajuta odata,iti pot arata cum functioneaza masina de spalat, dar sa nu devina un obicei, cat despre telefon si urs.... incepe sa rada si pocneste din degete, aparand pe masa langa el un celular performant si un ursulet langa scaun.
-Vezi ca nu fac acte de caritate mereu, deci sa nu iti intre in cap, spune ironica si incepe sa se joace copilareste cu clatitele ce incep sa capate un miros placut.
Sus In jos
Kain.
Admin
Kain.

MesajSubiect: Re: I don't know...it's something about food    I don't know...it's something about food  Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 10:17 am

Batu copilaresc din palme privind-o.
- Bine, bine, cum zici tu.. spuse fericit, apoi zambi usor malefic.
- Maaaaamiii!! o striga el copilaresc pe fata.
Nu stiu cum te cheama, cuze sunt pea mic sa tin minte dadu inocent din umeri.
Sus In jos
Camelia Dantes

Camelia Dantes

MesajSubiect: Re: I don't know...it's something about food    I don't know...it's something about food  Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 11:17 am

-Camelia, nici de cum "Mami" spune ea zambind copilaresc si tinandu-l putin de vorba face o portie imansa de clatite umplute cu dulceata.
Ii pune farfuria pe masa, si scoate telefonul din buzunarul pantalonilor scurti.
Comanda o pizza mare cu de toate si il inchide. Merge la fereastra luandu-si cana de cafea suindu-se pe perveaz cu fundu-l lipind neglijent capul de fereastra.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: I don't know...it's something about food    I don't know...it's something about food  Icon_minitime

Sus In jos

I don't know...it's something about food
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Camin :: Bucatarie-
Mergi direct la: