Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Welcome To The Academy Klain

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Doual lumi

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Kyuuru Keeta

Kyuuru Keeta

Data de înscriere : 01/05/2011

Doual lumi Empty
MesajSubiect: Doual lumi   Doual lumi Icon_minitimeDum Mai 01, 2011 10:07 am

Intrase in camera, si-a aruncat bagajele pe pat si primul lucru care l-a facut a fost sa se apropie de geam si s-a uitat la peisaj.Oribil ! Isi puse castile in urechi, se aseza pe un scaun si statea plictisit.
Sus In jos
Camelia Dantes

Camelia Dantes

Doual lumi Empty
MesajSubiect: Re: Doual lumi   Doual lumi Icon_minitimeDum Mai 01, 2011 10:16 am

Iasa din camera ei, simtind imediat un miros diferit. "Un om? " ...se pare ca mica curiozitate a fetei, ce devine foarte mare face sa mearga la o usa si sa bata,, doreind sa vada cine era defapt acel om.
Sus In jos
Kyuuru Keeta

Kyuuru Keeta

Doual lumi Empty
MesajSubiect: Re: Doual lumi   Doual lumi Icon_minitimeDum Mai 01, 2011 10:17 am

Auzi bataile usii, ce nu mai incetau ...usor iritat striga Intra ! Chiar nu stia, ca el este singurul om din academie.
Sus In jos
Camelia Dantes

Camelia Dantes

Doual lumi Empty
MesajSubiect: Re: Doual lumi   Doual lumi Icon_minitimeDum Mai 01, 2011 10:21 am

Aude acel intra respicat, iar dupa voce realizeaza ca era baiat. Nu stia daca ar fi prea incantat de prezenta ei dar spera sa nu se insele.
Apasa pe clata si intra descaltandu-se grijuliu pe hol. Intra in camera incet ca un copil prudent si cand il vede face ochii mari.
-Hei, imi pare bine sa te cunosc, esti nou nu? intreaba ea fericita pana peste cap, privindu-l .
Sus In jos
Kyuuru Keeta

Kyuuru Keeta

Doual lumi Empty
MesajSubiect: Re: Doual lumi   Doual lumi Icon_minitimeDum Mai 01, 2011 10:26 am

-Da, tocmai am iesit din ambalaj, de vreo 3 minute am ajuns Spuse baiatul, ironic. O analizeaza pe fata Pare prietenoasaTe servesc cu ceva?
Sus In jos
Camelia Dantes

Camelia Dantes

Doual lumi Empty
MesajSubiect: Re: Doual lumi   Doual lumi Icon_minitimeDum Mai 01, 2011 10:28 am

Incepe sa rada ca un copil la replica lui si se invarte prin camera copilareste, analizand-o. Aude intrebarea lui si spune.
-Pai..deocamdata nimic multumesc, spune ea . Merge langa el la geam si spune ofticata.
-Ok..dau in judecata administratorii, eu nu am un peisaj asa frumos, spune ea privind fereastra.
-Sa revenim, Camelia Dantes ma numesc, sunt... din alta parte a camerelor, dar imi place sa ma plimb mai mereu peste tot,spune ea zambind intinzandu-i mana prietenoasa pentru a face cunostinta.
Sus In jos
Kyuuru Keeta

Kyuuru Keeta

Doual lumi Empty
MesajSubiect: Re: Doual lumi   Doual lumi Icon_minitimeDum Mai 01, 2011 10:30 am

-Eu suuuuuuuuuuuuuuunt..aam stai..am uitat..gata, mi-am amintit ! Ma numesc kyuru keeta si am saptispe ani, incantat !Spuse, analizand tipa
Sus In jos
Camelia Dantes

Camelia Dantes

Doual lumi Empty
MesajSubiect: Re: Doual lumi   Doual lumi Icon_minitimeDum Mai 01, 2011 10:33 am

-Ai...uitat? acesta incepe sa rada imediat copios.
-Chiar esti tare dragut, spune ea mutand privirea catre el scotand limba jucaus.
Sus In jos
Kyuuru Keeta

Kyuuru Keeta

Doual lumi Empty
MesajSubiect: Re: Doual lumi   Doual lumi Icon_minitimeDum Mai 01, 2011 10:35 am

-Uhh, mersiSpuse, ciufulindu-si usor parul. -Ia loc !
Sus In jos
Camelia Dantes

Camelia Dantes

Doual lumi Empty
MesajSubiect: Re: Doual lumi   Doual lumi Icon_minitimeDum Mai 01, 2011 10:36 am

Il priveste mai bine si curiozitatea o loveste din nou ovservandu-i parul si ochii de aceiasi culoare.
-Wow..ce par frumos ai...pot sa il ating? pot? pot? intreaba copilareste privindu-l atenta, nu mai vazuse asa o culoare de par la nimeni.
Sus In jos
Kyuuru Keeta

Kyuuru Keeta

Doual lumi Empty
MesajSubiect: Re: Doual lumi   Doual lumi Icon_minitimeDum Mai 01, 2011 10:38 am

Rase copios la reactia fetei.Rosi usorDesigur ! Spuse,razand in hohote, totusi rosind putin dupa complimentele date de catre fata.
Sus In jos
Camelia Dantes

Camelia Dantes

Doual lumi Empty
MesajSubiect: Re: Doual lumi   Doual lumi Icon_minitimeDum Mai 01, 2011 10:39 am

La acceptul primit, se apropie de el intinzand mana in sus, el fiind mai inalt ca ea. Ii pune mana in cap plimbandu-l incet.
-Ce culoarea frumoasa, nu am mai vazut la nimeni, si e asa moale, era hipnotizata de parul sau chiar daca nu realizeaza ca se apropiase prea mult.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Doual lumi Empty
MesajSubiect: Re: Doual lumi   Doual lumi Icon_minitime

Sus In jos

Doual lumi
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Camin :: Camerele oamenilor-
Mergi direct la: