Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Welcome To The Academy Klain

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Today... I' m gonna fly !

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Kida

Kida

Data de înscriere : 01/05/2011

Today... I' m gonna fly !  Empty
MesajSubiect: Today... I' m gonna fly !    Today... I' m gonna fly !  Icon_minitimeDum Mai 01, 2011 10:08 am

Se afla in gradina caminului, in compania unui caine. Era dupa amiaza, aproape seara, iar catelul ala chiar avea chef de iesit afara asa ca n-avea de ales.
Cainele era un Kuvasz alb, minunat dupa parerea lui . Il tinea cu atentie de lesa, mai ales ca nu era cainele lui caci fusese lasat doar in grija.
-Lennox! spuse cu voce tare cand vazu ca [,] cainele o lua nu mai pe unde vroia el. Ii placeau cainii, dar nici n-avea mare experienta in domeniu. Stam aici! adauga cand se opri langa un copac inalt, si se sprijini de el.
Lennox se uita la el cu ochi mari.
-Degeaba te uiti la mine cu.. fata de catelus! spuse un pic sarcastic.
Sus In jos
Camelia Dantes

Camelia Dantes

MesajSubiect: Re: Today... I' m gonna fly !    Today... I' m gonna fly !  Icon_minitimeDum Mai 01, 2011 10:13 am

Iese din camera, pierduta in spatiu, realizand abia in gradina ca uitase tigarile in camera. Ofteaza nemultumita, si merge printre tufele de trandafiri si flori, incercand sa gaseasca un copac unbros, pentru a trage un pui de somn, obosita dupa cateva nopti nedormite cum trebuie.
Insa brusc aude niste latraturi ca de caine. Priveste in jur si brusc un caine ii sare in brate, punand-o la pamanat incepand cu nesat sa o linga pe obraji. Incepe sa rada necontrolata, simtind gadilari. Observa lesa. Se pare ca cineva il scapase.
Cainele insa o linge continuu facand-o sa rada, tavalindu-se pe iarba moale si verde.
Sus In jos
Kida

Kida

MesajSubiect: Re: Today... I' m gonna fly !    Today... I' m gonna fly !  Icon_minitimeDum Mai 01, 2011 10:28 am

Ajungea nu mai un moment de neatentie ca acel caine (nesuferit) sa faca de capul lui. Se pare ca se indrepta spre o tanara si ii sari in brate, incepand s-o linga. Kida isi puse mainile pe fata , ridicand capul in sus.
- Nu pot sa creeed! murmura disperat. Totusi tanara parea ca se distra , dar el tot se indrepta rapid spre ei , luand cainele in brate si uitandu-se urat la el.
- Uite ce ai facut desteptule! striga un pic nervos spre caine. Se apleca pe genunchi, nestiind ce sa-i spuna fetei. Sa vezi ce pumn imi iau acum. gandi .
- Scuzee! Se vede ca nu l-am educat eu, nu? spuse incercand sa-l tina calm pe Lennox. El e.. mereu agitat! adauga si il lasa jos din brate, intinzand mana spre fata ca sa o ajute sa se ridice.
Sus In jos
Camelia Dantes

Camelia Dantes

MesajSubiect: Re: Today... I' m gonna fly !    Today... I' m gonna fly !  Icon_minitimeDum Mai 01, 2011 10:31 am

Dupa cateva ture de lins pe obraji si gadilari, cainele este luat de pe ea putand sa respire normal. Aude replica lui si il priveste voiaoasa.
Ii intinde mana ridicandu-se cu ajutorul lui.
-nu e nici o problema, sincera eram plictisita tare, mia luminat ziua, spune ea chicotind si il priveste mai bine facand o fata de curioasa ca de copil.
-Hei..esti simpatic, spune ea incepand sa rada referindu-se la infatisarea lui.
-Camelia ma numesc, imi pare bine sa te cunosc si pe tine si pe amicul tau,spune mangaind cainele pe cap.
Sus In jos
Kida

Kida

MesajSubiect: Re: Today... I' m gonna fly !    Today... I' m gonna fly !  Icon_minitimeDum Mai 01, 2011 10:42 am

Tanara reactiona normal, adica nu parea nervoasa, asa ca respira usurat.
Inghiti sec. Inca nu-i venea sa creada, isi stricase de tot reputatia acolo.
-Cine e simpatic? Eu sau cainele? intreba cu o expresie inca 'traumatizata' . Ceva era sigur, nu mai vroia caini pentru toata viata lui.
Eu sunt Kida! Si el e Lennox . Si noi suntem incantati sa te cunoastem, mai ales Lennox . spuse razand. Sa-ti dau un servetel sa te stergi pe obraji? Adica.. in caz ca nu-ti place!
Sus In jos
Camelia Dantes

Camelia Dantes

MesajSubiect: Re: Today... I' m gonna fly !    Today... I' m gonna fly !  Icon_minitimeDum Mai 01, 2011 10:45 am

-Daca ai desigur, spun afisand un zambet fericit.
-Si tu esti simpatic nu cainele, ca doar la tine ma uitam,spune ea amuzata de fraza baiatului. Primeste un servetel din partea lui, stergandu-se incet de tot, oftand scurt.
-Imi pare bine sa va cunosc pe amandoi, observ ca el ma place mai mult,spune ea chicotind imediat si se lasa in fund in fata celor doi.
-Luati un loc,spune fericita si il priveste pe baiat sperand sa nu aibe o reactie rea la starea ei de spirit.
Sus In jos
Kida

Kida

MesajSubiect: Re: Today... I' m gonna fly !    Today... I' m gonna fly !  Icon_minitimeDum Mai 01, 2011 10:56 am

[b-]Ah.. la mine deci. [/b] spuse usor uimit.
Aproba din cap la 'invitatia' fetei, si se aseza turceste pe iarba, cu cainele langa el.
- Daa..pai , el place pe toata lumea! Mai putin eu. spuse mangaindu-l. Noroc ca azi e ultima zi in care il mai tin. Iti face viata amar! chicoti.
Sus In jos
Camelia Dantes

Camelia Dantes

MesajSubiect: Re: Today... I' m gonna fly !    Today... I' m gonna fly !  Icon_minitimeDum Mai 01, 2011 10:59 am

-Ehhh..mie mi-ar place sa am un caine sau un animal, dar stiu prea bine ca nu am timp de asa ceva, spune ea si brusc il priveste mai patrunzator.
Observa parul baiatului de un blond ca un soare, iar asta o face sa-si puna ochii pe acel par.
-Wow, cred ca nuanta asta nu am mai vazut-o la cineva la par, spune ea chicotind si se apropie putin de el vrand sa ii atinga parul.
Curiozitatea era mereu nemarginita la ea, iar asta o impingea sa faca unele gesturi mai ciudate.
Sus In jos
Kida

Kida

MesajSubiect: Re: Today... I' m gonna fly !    Today... I' m gonna fly !  Icon_minitimeDum Mai 01, 2011 11:05 am

- Eu am facut doar o favoare unui prieten. ridica din umeri. O privea insistent, pana cand ea se apropie de el, dorind sa-i atinga parul.
- Iti place? intreba putin cam uimit. Nu mai intalnise pe cineva care sa faca remarca la parul lui, dar nu-l deranja deloc. E un simplu blond . ridica iar din umeri. Erau doar cativa centimetri distanta dintre el si tanara.
Sus In jos
Camelia Dantes

Camelia Dantes

MesajSubiect: Re: Today... I' m gonna fly !    Today... I' m gonna fly !  Icon_minitimeDum Mai 01, 2011 11:08 am

Ii aude replica, dar isi continua drumul mainii catre parul sau. Il atinge si isi plimba putin mana , simtindu-i finetea, iar culoarea se reflecta in privirea ei curioasa.
-O ador, e o culoare minunata, spune ea ca raspuns la cuvintele sale.
Zambeste opilareste si isi muta privirea catre ochii sai, vazandu-si reflectia in ei.
-Uuuu, si ochii sunt pe masura, spune ea fericita, oglindindu-se neintentionat in privirea sa stand foarte aproape de el.
Sus In jos
Kida

Kida

MesajSubiect: Re: Today... I' m gonna fly !    Today... I' m gonna fly !  Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 7:19 am

Mreu cand cineva ii atingea parul se excita putin.
- Uhm.. nu mai stia ce sa spuna avand in vedere ca nu prea des i se faceau complimente de genul.
Ii ridica barbia cu degetul, zambind intr-un mod strengar.
-Nici tu nu lasi de dorit. adauga calm. El n-o lua prea in serios, caci se "juca" doar.
Sus In jos
Camelia Dantes

Camelia Dantes

MesajSubiect: Re: Today... I' m gonna fly !    Today... I' m gonna fly !  Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 10:16 am

-Mersi, spune scurt si ii scoate limba jucaus, scotand barbia din mana lui. Nu prea fusese atinsa de nimani pana acuma, deci nu era obisnuita cu o aproapiere prea mare.
Plus ca nu ii placea "joaca" mereu era visatoare si credea in dragoste adevarata.
Se aseaza putin mai departe in pozitie turceasca, privindu-l copilareste.
-Gata cu complimentele, spune ea incepand sa rada.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Today... I' m gonna fly !    Today... I' m gonna fly !  Icon_minitime

Sus In jos

Today... I' m gonna fly !
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Camin :: Gradina-
Mergi direct la: