Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Welcome To The Academy Klain

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Stream of consciousness!

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Kain.
Admin
Kain.

Data de înscriere : 27/04/2011

Stream of consciousness! Empty
MesajSubiect: Stream of consciousness!   Stream of consciousness! Icon_minitimeDum Mai 01, 2011 12:57 pm

Cine il pusese sa zboare printre copacii din padure pentru a gasi un iepure? Nu putea sa mearga pe jos? Nuu, ii era lene. Ofta scurt privindu-si aripa dreapta ce-i sangera. Isi dadu ochii peste cap, il durea ca naibi, nu putea sa fie si el ceva mai normal? De exemplu un varcolac sau un vampir sau mult mai bine un om. Intra in cabinet si se aseza pe pat asteptand o asistenta sa vina si sa-l ajute, trebuia sa fie angajat cineva aoclo, nu?
Sus In jos
http://academy-klain.rpgdynasty.net
Hunter

Hunter

Data de înscriere : 01/05/2011

MesajSubiect: Re: Stream of consciousness!   Stream of consciousness! Icon_minitimeDum Mai 01, 2011 1:09 pm

Simtind miros de sange,firea mea de vampir nu a putut rezista la dorinta,sau mai bine zis curiozitatea,de-a vedea de unde provine.Mi-am urmat instinctele pana cand am ajuns la infirmerie,stramband din nas.Nici nu ma miram,aici mereu e rost de rani si sange.Dau indiferent din umeri,intrand inauntru intr-un mod subtil,aproape neperceptibil,privind in jur.Da stiam ca femeile de-aici nu le placeau deloc munca.Inchid usa in urma mea,apropiindu-ma de locul de unde se simtea mirosul de sange mai exact
Sus In jos
Kain.
Admin
Kain.

MesajSubiect: Re: Stream of consciousness!   Stream of consciousness! Icon_minitimeDum Mai 01, 2011 1:27 pm

Persoane mai iresponsabile ca in aceasta scoala n-am mai vazut! si-a spus in gand bosumflandu-se copilaresc. A ciulit urechile cand a auzit usa inchizandu-se, ciudat de ce n-o auzise cand s-a deschis? Oricum nu mai conta spera sa fie cineva care sa-i omoare durerea aia, nici el nu stia cum, ii smulgea aripa numai sa nu-l mai doara. Ura durerea, defapt n-o ura, o detesta la propriu.
Sus In jos
Hunter

Hunter

MesajSubiect: Re: Stream of consciousness!   Stream of consciousness! Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 3:33 am

Observand de la cine provenea sangele,m-am oprit in fata patului,tinandu-mi mainile-n buzunar,privindu-te patrunzator.Un inger?Hmm...ca sa vezi,ceva nou prin locurile astea.Trecuse ceva timp de cand nu mai vazusem un inger iar lucrurile deveneau interesante mai nou,Ranjesc in coltul gurii,pastrandu-mi totusi aura de mister ce ma inconjura la fel cum faceam de fiecare data cand dadeam peste cineva nou
-Sarmanul de tine,ai aripa franta fallen angel.Esti in dureri?
Intreb cu o voce deloc ironica,ci mai degraba foarte curioasa,expresia de seriozitate revenindu-mi pe chip
Sus In jos
Kain.
Admin
Kain.

MesajSubiect: Re: Stream of consciousness!   Stream of consciousness! Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 6:55 am

Si-a dat ochii peste cap si a strambat din nas, apoi a strans incet din dinti din cauza durerii.
La naiba! si-a zis in gand si a incercat sa-i zambeasca baiatului din fata lui.
- Ah, nu, chiar deloc, ma simt fenomenal, n-ai mai vazut asa ceva, nici nu ma doare! a dat el negativ din cap, desi in vocea sa se putea citi un gram de ironie.
Sus In jos
Hunter

Hunter

MesajSubiect: Re: Stream of consciousness!   Stream of consciousness! Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 9:18 am

M-am abtinut sa rad,apropiindu-ma tot mai mult de tine,sau mai bine zis de aripa ta sangeranda.Aveai mult de asteptat daca vroiai ca asistentele astea sa aiba grija de tine.Desi eram vampir,nu prea suportam sa vad pe cineva suferind,asa ca,mi-am pus mana peste rana ta,in jurul ei aparand o aura rosie,incepand sa se vindece.
-Stai nemiscat
Iti spun fara a te privi,atentia mea fiind indreptata asupra aripei frante
Sus In jos
Kain.
Admin
Kain.

MesajSubiect: Re: Stream of consciousness!   Stream of consciousness! Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 10:06 am

Il privea bosumflat si copilaresc stramband usor din nas.
Si... ma rog, de ce ma ajuti? il intreba si ridica o spranceana privindu-l curios.
- Gata! Stiu deja, vrei sa pari un bun samaritean, nu? Sau defapt esti un asistent, nu, nu o asistenta, si porti o fusta scurta cu dungi rosii, da, da, gata stiu si defapt noaptea omori persoanele pe care le vindeci, nu? clipi copilaresc si nestiutor.
Sus In jos
Hunter

Hunter

MesajSubiect: Re: Stream of consciousness!   Stream of consciousness! Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 10:24 am

-Defapt,sunt un vampir,si nu port asa ceva nici daca m-ai plati.Am vazut ca suferi si,avand in vedere cat de mult adora asistentele sa trateze pe altii,nu am putut sa te las asa.SI...eu nu omor pe nimeni
Imi retrag mana cand am terminat,apropiindu-ma de geam,privind ganditor afara.Nu mai intalnisem pe nimeni sa vorbeasca atat de mult insa,intr-un fel,mi se parea interesant chiar daca,probabil,ca se va lasa cu dureri de cap mai incolo
Sus In jos
Kain.
Admin
Kain.

MesajSubiect: Re: Stream of consciousness!   Stream of consciousness! Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 10:35 am

Dadu putin din aripa dreapta apoi iis indrepta spatele si-si retrase aripile, parca se simtea mai bine,defapt sigur se simtea mai bine.
Aww... ce dragut, ajuti lumea, yeah mi se face rau, oricum mersi mult de ajutor, eu sunt Kain, incantata. zambi larg si se dadu jos de pe pat.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Stream of consciousness!   Stream of consciousness! Icon_minitime

Sus In jos

Stream of consciousness!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Academia :: Infirmerie-
Mergi direct la: