Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Welcome To The Academy Klain

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Midnight...

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Alessandra

Alessandra

Data de înscriere : 01/05/2011

Midnight... Empty
MesajSubiect: Midnight...   Midnight... Icon_minitimeDum Mai 01, 2011 1:04 pm

Se opri când ajunse aproape de apă şi privi cu ochii goi, cascada ce parcă sclipea. Nu avea chef de nimic, se simţea aiurea şi nu ştia ce este cu ea. Oftă scurt, apoi se aşeză pe pământul rece ce încă mai păstra amintirile reci ale trecutului.
Sus In jos
Dietrich

Dietrich

Data de înscriere : 02/05/2011

Midnight... Empty
MesajSubiect: Re: Midnight...   Midnight... Icon_minitimeMar Mai 03, 2011 10:37 am

Se strecură printre copacii deşi, paşii săi răsunând în jur. Se trânti pe o stâncă, oftând. Ochii săi albaştrii urmăreau cerul şi norii. Îşi trecu mâna prin părul des, ciufulindu-l mai rău. Inspiră şi aproape uită să expire. O mulţime de gânduri i se învârteau în cap.
Sus In jos
Alessandra

Alessandra

Midnight... Empty
MesajSubiect: Re: Midnight...   Midnight... Icon_minitimeMar Mai 03, 2011 10:43 am

Se lăsă încet pe spate pe iarba rece, privind cerul negru al nopţii. Îi era dor de el şi se întreba de ce continua să iubească o persoană careia nu-i păsa de ea. Oftă. Totul era aşa de problematic, iar ea simţea că îi bubuie capul.
Sus In jos
Dietrich

Dietrich

Midnight... Empty
MesajSubiect: Re: Midnight...   Midnight... Icon_minitimeMar Mai 03, 2011 10:45 am

Îşi scoase o ţigare din pachetul ce-l ţinea într-un buzunar. In ultimul timp fumase prea mult. Din cauza ei? Da, ea era de vină. Orice făcea el, trebuia să apară şi fata.
Sus In jos
Alessandra

Alessandra

Midnight... Empty
MesajSubiect: Re: Midnight...   Midnight... Icon_minitimeMar Mai 03, 2011 10:48 am

Îşi ridică palma în aer şi acesta luă foc. Privi fascinată ca de obicei acea flacără că îi acoperea pielea, însă, fără a o răni într-un fel.
Sus In jos
Dietrich

Dietrich

Midnight... Empty
MesajSubiect: Re: Midnight...   Midnight... Icon_minitimeMar Mai 03, 2011 10:52 am

Îşi ridică capul, iar mai apoi tot corpul. Privii în jur, suspect, şi arunca ţigarea în apă. Apăru lângă fată, prinzând-o de încheietura în flăcări. O ridică, ochii săi săgetând-o scurt.
Sus In jos
Alessandra

Alessandra

Midnight... Empty
MesajSubiect: Re: Midnight...   Midnight... Icon_minitimeMar Mai 03, 2011 10:59 am

Tresări când îl văzu lângă ea şi nici nu mai respiră atunci când acesta o ridică. Focul dispăru, braţul ei rămânând la fel de alb ca întotdeauna.
Sus In jos
Dietrich

Dietrich

Midnight... Empty
MesajSubiect: Re: Midnight...   Midnight... Icon_minitimeMar Mai 03, 2011 11:04 am

- Nu mai face faza asta! îi zise scurt, analizându-i braţul cu privirea. Îşi trecu degetele peste pielea ei, asigurându-se că e bine.
Sus In jos
Alessandra

Alessandra

Midnight... Empty
MesajSubiect: Re: Midnight...   Midnight... Icon_minitimeMar Mai 03, 2011 11:10 am

Asta îmi este puterea, spuse calmă şi dădu din umeri. Trase aer în piept, continuând să îl privească. Îşi trecu vârfurile degetelor prin părul lui.
Sus In jos
Dietrich

Dietrich

Midnight... Empty
MesajSubiect: Re: Midnight...   Midnight... Icon_minitimeMar Mai 03, 2011 11:12 am

- Foloseşte-o, dar nu pe tine. îi zise, urmărind cu privirea mâna ei ce se juca în părul lui. O trase mai aproape, lipindu-i corpul de al său.
Sus In jos
Alessandra

Alessandra

Midnight... Empty
MesajSubiect: Re: Midnight...   Midnight... Icon_minitimeMar Mai 03, 2011 11:18 am

Îşi simţi inima bătând mai tare când acesta o lipi de el. Continua să se joace prin părul lui, privindu-l în ochi.
Dar... nu pătesc... nimic, spuse şi înghiţi în sec.
Sus In jos
Dietrich

Dietrich

Midnight... Empty
MesajSubiect: Re: Midnight...   Midnight... Icon_minitimeMar Mai 03, 2011 11:20 am

- Mmda? făcu el, zâmbiind uşor şarmant. Atunci de ce-ţi bate aşa tare inima? o întrebă, punându-şi mâna peste locul unde ar trebuii să-i fie inima.
Sus In jos
Alessandra

Alessandra

Midnight... Empty
MesajSubiect: Re: Midnight...   Midnight... Icon_minitimeMar Mai 03, 2011 11:29 am

Răsuflă ceva mai greu când acesta îi atinse pieptul.
Nu... nu este din vina... focului, spuse fără aş lua ochii de la el.
Sus In jos
Dietrich

Dietrich

Midnight... Empty
MesajSubiect: Re: Midnight...   Midnight... Icon_minitimeMar Mai 03, 2011 11:57 am

O prinse din nou de încheietură şi o trânti pe iarbă, urcându-se deasupra ei. Îi ridică capul, făcând-o să îl privească în ochi.
Sus In jos
Alessandra

Alessandra

Midnight... Empty
MesajSubiect: Re: Midnight...   Midnight... Icon_minitimeMar Mai 03, 2011 12:15 pm

Roşi uşor şi îl privi. Îşi muşcă buza inferioară, simţindu-şi inima bubuind.
Ăăă, fu tot ce putu spune. Se pierdea de fiecare dată când era atât de aproape de el.
Sus In jos
Dietrich

Dietrich

Midnight... Empty
MesajSubiect: Re: Midnight...   Midnight... Icon_minitimeMar Mai 03, 2011 12:16 pm

- Inima ta mai are un pic şi explodează, iubire. îi zise, atingându-i din nou pieptul, şi îi suflă pe gât. Îi urmării privirea.
Sus In jos
Alessandra

Alessandra

Midnight... Empty
MesajSubiect: Re: Midnight...   Midnight... Icon_minitimeMar Mai 03, 2011 12:28 pm

Nu-i bai, spuse uşor. Îşi puse palmele pe pieptul lui, urcându-le încet în sus. Îi fusese dor de el, să îl atingă, să fie atât de aproape.
Sus In jos
Dietrich

Dietrich

Midnight... Empty
MesajSubiect: Re: Midnight...   Midnight... Icon_minitimeMar Mai 03, 2011 12:36 pm

Îi ridică capul cu un deget, sărutând-o apăsat. Nimeni nu-l credea că-i fusese dor de ea? O trase mai aproape.
Sus In jos
Alessandra

Alessandra

Midnight... Empty
MesajSubiect: Re: Midnight...   Midnight... Icon_minitimeMar Mai 03, 2011 12:47 pm

Îşi lăsă mâinile după gâtul lui şi îi răspunse la sărut. Îşi ridică puţin picioar, punându-l pe talia lui. Îi ardea chipul, dar nici că-i mai păsa.
Sus In jos
Dietrich

Dietrich

Midnight... Empty
MesajSubiect: Re: Midnight...   Midnight... Icon_minitimeMar Mai 03, 2011 12:52 pm

Îşi puse mâna pe piciorul ei, ajungând la fund. O sărută apăsat, strecurându-şi limba printre buzele ei uşor rozalii.
Sus In jos
Alessandra

Alessandra

Midnight... Empty
MesajSubiect: Re: Midnight...   Midnight... Icon_minitimeMar Mai 03, 2011 12:59 pm

Îi atinse doar puţin limba cu a ei, jucându-se cu câteva şuviţe din părul acestuia. Începu să tremure uşor, sub atingerile lui.
Sus In jos
Dietrich

Dietrich

Midnight... Empty
MesajSubiect: Re: Midnight...   Midnight... Icon_minitimeMar Mai 03, 2011 1:17 pm

O lipii mai mult de el, obligând-o să îi atingă mai mult limba. Rânjii când simţii că tremură sub atingerile lui. Îşi continuă jocul.
Sus In jos
Alessandra

Alessandra

Midnight... Empty
MesajSubiect: Re: Midnight...   Midnight... Icon_minitimeMier Mai 04, 2011 9:11 am

Îşi lăsă palmele pe pieptul lui, jucându-se cu limba acestuia. Îl muşcă uşor de buză şi chicoti în sinea ei. Îl privi în ochi.
Sus In jos
Dietrich

Dietrich

Midnight... Empty
MesajSubiect: Re: Midnight...   Midnight... Icon_minitimeMier Mai 04, 2011 9:15 am

Mârâi scurt când îşi simţiii buza muşcată iar colţii săi o zgâriară uşor pe limbă. Îşi lăsă mâna pe fundul ei, mângâind-o uşor.
Sus In jos
Alessandra

Alessandra

Midnight... Empty
MesajSubiect: Re: Midnight...   Midnight... Icon_minitimeMier Mai 04, 2011 9:24 am

Strâmbă din nas când îşi simţi limba zgâriată şi îl trase uşor de păr. Îşi strecură o mână pe sub tricoul lui, atingându-i pielea cu vârfurile degetelor.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Midnight... Empty
MesajSubiect: Re: Midnight...   Midnight... Icon_minitime

Sus In jos

Midnight...
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Imprejurul Academiei :: Cascada-
Mergi direct la: