Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Welcome To The Academy Klain

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Still alive .

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
Alessandra

Alessandra

Data de înscriere : 01/05/2011

Still alive . - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Still alive .   Still alive . - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 12:31 pm

Depinde dacă ea vrea să vorbească, cu tine, Dietrich, spuse blondul şi intră în camera fetei. O lăsă pe pat, privind-o câteva clipe.
Sus In jos
Dietrich

Dietrich

Data de înscriere : 02/05/2011

MesajSubiect: Re: Still alive .   Still alive . - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 12:32 pm

- Nu înţeleg. Chiar nu vroiam să păţească ceva. Şi în continuare nu vreau. Trebuie să ştie că nu e tocmai bine să fie în preajma mea.
Sus In jos
Alessandra

Alessandra

MesajSubiect: Re: Still alive .   Still alive . - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 12:35 pm

Atunci de ce ai venit aici? Nu-mi spune că a fost pură întâmplare pentru că nu m-am născut ieri. Ştiai că este aici, spuse băiatul şi se aşeză pe un fotoliu. Îi făcu semn blondului să ia loc.
Sus In jos
Dietrich

Dietrich

MesajSubiect: Re: Still alive .   Still alive . - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 12:38 pm

- Ştiam că e. Îmi era dor de ea, doar. Oricum, n-o să stau mult. E mai bine pentru toţi. zise, oftând, şi se aşeză pe un alt fotoliu.
Sus In jos
Alessandra

Alessandra

MesajSubiect: Re: Still alive .   Still alive . - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 12:40 pm

Te gândeşti că o distrugi încetul cu încetul? Astăzi este prima dată când a plâns de când tu ai plecat, spuse.
Sus In jos
Dietrich

Dietrich

MesajSubiect: Re: Still alive .   Still alive . - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 12:42 pm

- Şi ce vrei să fac? Dacă stau, e în pericol. Şi oricum e nefericită. Dacă plec, iar e nefericită. zise, şi pufnii uşor.
Sus In jos
Alessandra

Alessandra

MesajSubiect: Re: Still alive .   Still alive . - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 12:45 pm

Nu este nefericită acum, doar confuză. Este supărată pe faptul că ai plecat atunci şi nu ai mai dat niciun semn de viaţă. Sunt două sentimente contradictorii. Crede că te urăşte, dar este complet invers, spuse calm.
Sus In jos
Dietrich

Dietrich

MesajSubiect: Re: Still alive .   Still alive . - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 12:47 pm

- Şi eu o iubesc pe ea, dar... zise, trecându-şi mâna pe la ceafă, oftând uşor nervos. Îşi aranjă din nou ochelarii pe nas.
Sus In jos
Alessandra

Alessandra

MesajSubiect: Re: Still alive .   Still alive . - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 12:52 pm

Nu prea se vede că o iubeşti. Şti măcar în ce stare a fost în primul an după ce ai plecat? întrebă.
Sus In jos
Dietrich

Dietrich

MesajSubiect: Re: Still alive .   Still alive . - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 12:54 pm

- Ştiu. Crezi că dacă nu sunt aici nu înseamnă că nu ştiu ce face? îi răspunse, priviindu-l uşor de sus, şi rânjii.
Sus In jos
Alessandra

Alessandra

MesajSubiect: Re: Still alive .   Still alive . - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 12:59 pm

Crezi că nu ştiu că ai oamenii tăi. Ţi-am spus, Dietrich, nu-s născut ieri, spuse şi o privi pe brunetă, apoi oftă. Dacă pleci iar, mai bine ţi-ai luat adio de la ea. Data viitoare nu te voi mai lăsa eu să o vezi, adăugă.
Sus In jos
Dietrich

Dietrich

MesajSubiect: Re: Still alive .   Still alive . - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 1:03 pm

- Data viitoare... Poate n-o să mai vreau eu. Dar Luca, nu uita că obţin tot ce vreau, nu contează modul. zise, priviindu-l în ochi.
Sus In jos
Alessandra

Alessandra

MesajSubiect: Re: Still alive .   Still alive . - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 1:11 pm

Ea nu este jucăria ta, mârâi blondul şi se ridică în picioare. Îl privi în ochi. Tresări când bruneta se ridică în picioare, şi îi privi.
Sus In jos
Dietrich

Dietrich

MesajSubiect: Re: Still alive .   Still alive . - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 1:13 pm

Se ridică şi el, urmârindu-i cu privirea. Îşi arătă colţii lungi şi albi, uitându-se enervat la Luca. N-o considera păpuşa lui, ea nu era ca toate celelalte.
Sus In jos
Alessandra

Alessandra

MesajSubiect: Re: Still alive .   Still alive . - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 1:20 pm

Luca mârâi.
Terminaţi amândoi, spuse bruneta cu răceală privindu-i. Şi plecaţi de aici, adăugă, apoi le întoarse spatele.
Sus In jos
Dietrich

Dietrich

MesajSubiect: Re: Still alive .   Still alive . - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 1:22 pm

- Alessandra, trebuie să vorbim ceva. îi zise, priviind-o doar pe ea şi se apropie, nebăgându-l în seamă pe Luca.
Sus In jos
Alessandra

Alessandra

MesajSubiect: Re: Still alive .   Still alive . - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 1:24 pm

Nu avem ce să vorbim Dietrich, spuse la fel de rece. Să ai grijă când pleci, adăugă şi intră în bucătărie. Luca o privi uimit. De unde ştia ea că vroia să plece?
Sus In jos
Dietrich

Dietrich

MesajSubiect: Re: Still alive .   Still alive . - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 1:26 pm

- N-am să plec. Nu mai vreau. îi zise şi o urmă, sprijinindu-se de tocul uşii şi ochii lui o urmăriră. Îşi aranjă ochelarii.
Sus In jos
Alessandra

Alessandra

MesajSubiect: Re: Still alive .   Still alive . - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 1:27 pm

Te încurci în minciuni, spuse bruneta şi zâmbi sec. Ai spus altceva acum câteva minute, dacă îmi aduc eu bine aminte, adăugă.
Sus In jos
Dietrich

Dietrich

MesajSubiect: Re: Still alive .   Still alive . - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 1:29 pm

- Tu parcă dormeai. zise, mijindu-şi ochii. Aless, tu totuşi nu ştii toată situaţia mea. Şi nici în ce pericol te pui, stând cu mine.
Sus In jos
Alessandra

Alessandra

MesajSubiect: Re: Still alive .   Still alive . - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 1:32 pm

Atunci pleacă şi uită-mă. Puteai foarte bine să nu vi, îmi era mai bine fără tine, spuse şi îşi muşcă buza. Îl ura pentru toate astea şi se ura pe sine pentru că îl iubea.
Sus In jos
Dietrich

Dietrich

MesajSubiect: Re: Still alive .   Still alive . - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 10:24 pm

- Alessandra, nu mai nega ce simţi pentru mine. Vampirii, din păcate, nu pot fi minţiţi. îi zise, apoi se îndreptă spre ieşire.
Sus In jos
Alessandra

Alessandra

MesajSubiect: Re: Still alive .   Still alive . - Pagina 2 Icon_minitimeMar Mai 03, 2011 3:26 am

Îl privi cum se îndepărtează şi înghiţi în sec. La dracu! Făcu un pas spre el şi îl prinse cu vârfurile degetelor de tivul tricoului. Vedea în ceaţă. Înjură printre dinţi.
Sus In jos
Dietrich

Dietrich

MesajSubiect: Re: Still alive .   Still alive . - Pagina 2 Icon_minitimeMar Mai 03, 2011 10:38 am

Se oprii, simţindu-i tragerea uşoară. O privii cu coada ochiului. Mai bine nu se întorcea. Dacă plângea, era sigur că o să înebunească. Aşa că o evită. Făcu un pas în spate, şi se uită la Luca care ieşii din cameră.
Sus In jos
Alessandra

Alessandra

MesajSubiect: Re: Still alive .   Still alive . - Pagina 2 Icon_minitimeMar Mai 03, 2011 10:41 am

Nu face asta, spuse aproape şoptit când el se dădu în spate. Încă mai simţea puterea lui Luca. Căzu în genunchi, clipind des. Abia dacă mai vedea.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Still alive .   Still alive . - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Still alive .
Sus 
Pagina 2 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Camin :: Camerele vampirilor-
Mergi direct la: