| White niths | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Kain. Admin
| Subiect: Re: White niths Dum Mai 01, 2011 10:37 am | |
| - Uh, asta e un compliment sau nu? Oricum nu conteaza, sper ca m-am aschimbat in bine... zise zambitor si mai lua o gura din lichidul inchis la culoare, ofta scurt privind cerul instelat. | |
|
| |
Izabella Admin
| Subiect: Re: White niths Dum Mai 01, 2011 10:40 am | |
| -Da in bine te-ai schimbat.spuse zambind calma si lasandu-si capul pe spate continaund sa priveasca tavanul,usor plictisita. | |
|
| |
Kain. Admin
| Subiect: Re: White niths Dum Mai 01, 2011 12:16 pm | |
| - Ma bucur, tie si s-au mari foarte mult sanii, sa stii ca si asta e o imbunatatire pentru mine. se prefacu ca fluiera privind cerul, stiind ca probabil va lua o mama mare de bataie de la fata. | |
|
| |
Izabella Admin
| Subiect: Re: White niths Dum Mai 01, 2011 12:25 pm | |
| Ridica palma si il plezni peste cap pentru ceea ce spusese.Nu il suporta cand facea asemenea glume,era cel mai urat lucru posibil dar o capata el oricum. -Tineti gura sau o capeti mai rau.spuse amenintatoare privindu-l urat fiind in stare sa il bata bine de tot. Se ridica de jos scuturandu-si hainele si mai pleznindu-l odata peste cap de amuzament.
| |
|
| |
Kain. Admin
| Subiect: Re: White niths Dum Mai 01, 2011 12:34 pm | |
| A gemut de durere lasand capul in jos si strangand din ochi. - Auci! Nu e amuzant sa dai in copilasi fara aparare, ma duc la protectia animalelor si te dau in judecata,tocmai ai lovit o pasare! scoase rautacios limba la ea fara sa-si deschida cohii. | |
|
| |
Izabella Admin
| Subiect: Re: White niths Dum Mai 01, 2011 12:36 pm | |
| -Mai taci ca esti mai mare ca mine asa ca ciocu mic.spuse enervata si abtinandu-se sa nu il mai loveasca din nou,desi o merita din plin. Ofta mangaindu-l pe cap chicotind apoi. -Nu stiam ca esti pasare. | |
|
| |
Kain. Admin
| Subiect: Re: White niths Dum Mai 01, 2011 12:43 pm | |
| Isi feri capul cand vroia sa-l atinga crezand ca va da din nou in el, apoi rasufla usurat. - Pai mademoiselle, am aripi deci sunt o pasare, deci sunt protejat de protectia animalelor! spuse mandru, desi i se parea si lui ciudat la ce vorbea. | |
|
| |
Izabella Admin
| Subiect: Re: White niths Dum Mai 01, 2011 12:45 pm | |
| -Aha,cum zici tu.spuse dand din umeri.Dar tot nu imi asa.continua si se indeparta putin de el.Cand tu vei fi protejat eu sunt fecioara Maria.spuse oftand si punandu-si mainile pe balustrada privind aiurea oriunde dar nu la el. | |
|
| |
Kain. Admin
| Subiect: Re: White niths Lun Mai 02, 2011 7:04 am | |
| - Ah, Sfanta Maria te-ai rencarnat cumva in Bella a mea? Oh... nu stiam, macar daca stau langa tine o sa-mi indeplineasca D-zeu orice dorinta? intreba ironic clipind des. | |
|
| |
Izabella Admin
| Subiect: Re: White niths Lun Mai 02, 2011 10:28 am | |
| -AI vrea tu,cu alta ocazie poate si tu tot nu esti protejat de protectia animalelor asa ca o capeti de cate ori ma enervezi.spuse oftand si chicotind in acelasi timp.Ii placea sa il enerveze mai nou si facea tot posibilul sa o faca cat de des. | |
|
| |
Kain. Admin
| Subiect: Re: White niths Lun Mai 02, 2011 10:37 am | |
| Isi incrucisa mainile la piept bosumflat si tacu, nu vroia, defapt sigur nu vroia sa o ia din nou pe spinare de la fata, fiecare palma parca durea mai rau si el era cu siguranta alergic la durere. Ofta scurt. - Bine, bine, scuze. | |
|
| |
Izabella Admin
| Subiect: Re: White niths Lun Mai 02, 2011 10:48 am | |
| -Nu ti-am cerut sa iti ceri scuze,dar tot timpul trebuie sa gasesti tu ceva prin care sa comentezi.spuse oftand si apropiindu-se de el mangaindu-l pe cap.Si scuze pentru cele doua plame,trebuia sa dau mai incet totusi.spuse facandu-se ca ploua. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: White niths | |
| |
|
| |
| White niths | |
|