Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Welcome To The Academy Klain

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Black Cherry

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Rokudo

Rokudo

Data de înscriere : 01/05/2011

Black Cherry Empty
MesajSubiect: Black Cherry   Black Cherry Icon_minitimeDum Mai 01, 2011 3:17 am

Statea pe pat,schimband canalele haotic.A inchis brusc televizorul,punand telecomanda pe masa apoi indreptandu-si pasii spre fereastra,deschizand-o larg.Privea visator cerul,oftand scurt.
Sus In jos
Izabella
Admin
Izabella

Data de înscriere : 30/04/2011

Black Cherry Empty
MesajSubiect: Re: Black Cherry   Black Cherry Icon_minitimeDum Mai 01, 2011 3:22 am

Nu stia ce cauta ea pe acolo,dar nu stica sa cunoasca pe cineva.Se opri din intamplare in fata unei usi si batu de cateva ori asteptand plictisita.Intre timp se rezema cu spatele de perete oftand.
Sus In jos
Rokudo

Rokudo

Data de înscriere : 01/05/2011

Black Cherry Empty
MesajSubiect: Re: Black Cherry   Black Cherry Icon_minitimeDum Mai 01, 2011 3:25 am

Tresari usor,inspirand aer adanc in piept.Se indrepta spre usa usor plictisit apoi deschizand-o larg.
-Uhm,da?,analizand-o pe fata din cap pana in picioare.
Sus In jos
Izabella
Admin
Izabella

Data de înscriere : 30/04/2011

Black Cherry Empty
MesajSubiect: Re: Black Cherry   Black Cherry Icon_minitimeDum Mai 01, 2011 9:51 am

Isi intoarse privirea spre el cand il auzi.Schita un zambet calm dezlipindu-si incet spatele de peretele rece.
-Deranjez?intreba curioasa dar nu lasa sa se vada acest lucru,apoi isi muta din nou privirea analizand coridorul.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Black Cherry Empty
MesajSubiect: Re: Black Cherry   Black Cherry Icon_minitime

Sus In jos

Black Cherry
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Black Ice...

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum