Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Welcome To The Academy Klain

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Dark side of my mind...

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Alessandra

Alessandra

Data de înscriere : 01/05/2011

Dark side of my mind... Empty
MesajSubiect: Dark side of my mind...   Dark side of my mind... Icon_minitimeDum Mai 01, 2011 3:22 am

OCC: Marţi seară, ora 19, furtună.

BIC:
Îşi trecu mâna prin părul lung ce îi cădea pe umeri şi lăsă chitara lângă ea, pe canapea. Totul era prea monoton pentru ea, iar asta o scotea din minţi. Avea nevoie de o nouă ocupaţie, iar desenul sau muzica erau excluse. Se ridică în picioare şi merse la fereastră. Se săturase de atâta ploaie.
-La naiba, când se va termina odată? întrebă, rupând acel fir al tăcerii ce se aşternuse peste ea. Atinse cu palma geamul şi un mic fior electric îi străbătu trupul. Zâmbi schiţat.
Sus In jos
Kida

Kida

MesajSubiect: Re: Dark side of my mind...   Dark side of my mind... Icon_minitimeDum Mai 01, 2011 10:50 am

Adormise pe creanga unui copac foarte gros, cand incepuse furtuna. Se trezi ca era tot ud, din cap pana-n picioare. Ii mai era si frig.
Se uita nedumerit in jurul lui, observand ca ploua chiar exagerat. Cat dormise acolo?! Nu-i venea sa creada. In fata lui toate geamurile camerelor caminului, erau inchise.
Ce bine e de aia care sunt inauntru. isi dadu ochii peste cap, nestiind cum sa coboare. Si ma rog cum m-am cocotat aici? adauga in mintea lui.

Ultima editare efectuata de catre Kida in Lun Mai 02, 2011 7:27 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Alessandra

Alessandra

MesajSubiect: Re: Dark side of my mind...   Dark side of my mind... Icon_minitimeDum Mai 01, 2011 10:56 am

Îi era cald, la dracu şi asta o deranja. Deschise geamul, lăsând aerul destul de rece să inunde camera şi închise scurt ochii, bucurându-se de adierea vântului. Scoase doar puţin capul pe geam, privind împrejurimile. Deşi era noapte, ochii ei vedeau foarte bine, aşa că putea distinge foarte uşor umbrele. Îl observă pe băiat şi se încruntă vizibil.
Sus In jos
Kida

Kida

MesajSubiect: Re: Dark side of my mind...   Dark side of my mind... Icon_minitimeDum Mai 01, 2011 11:00 am

Isi puse gluga pe cap, ca un idiot ce era, ca oricum era ud deja. Se pregati sa sara jos cand observa o tipa deschizand geamul, chiar in fata lui.
- Buna seara? spuse sarcastic, ridicand o mana in semn de salut Frumoasa furtuna, nu crezi? adauga zambind slab.
Sus In jos
Alessandra

Alessandra

MesajSubiect: Re: Dark side of my mind...   Dark side of my mind... Icon_minitimeDum Mai 01, 2011 11:06 am

-Bună, bună, spuse ridicând o mână, fără a băga în seamă tonul lui ironic. Foarte frumoasă, pentru cei care stau înăuntru, adăugă şi râse scurt. Îl privi calmă.
Sus In jos
Kida

Kida

MesajSubiect: Re: Dark side of my mind...   Dark side of my mind... Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 7:26 am

- Defapt sa stii ca e chiar foarte placut si aici! spuse referindu-se la a doua fraza. Nici nu era sigur daca il auzea, caci sunetul ploii era prea puternic.
Auzi.. daca tot nu ma inviti tu, te intreb eu. Pot sa intru? intreba sperand la un raspuns afirmativ. Nu accept un refuz sa stii. adauga fara a gandi. Chiar daca nu gandea niciodata cand vorbea.
Sus In jos
Alessandra

Alessandra

MesajSubiect: Re: Dark side of my mind...   Dark side of my mind... Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 10:33 am

-Desigur, mi-ai luat vorba din gură, spuse şi zâmbi cald, apoi se dădu din geam, pentru a-i face loc să intre. Apăru lângă dulap şi scoase un prosop. Vei avea nevoie, nu? întrebă.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Dark side of my mind...   Dark side of my mind... Icon_minitime

Sus In jos

Dark side of my mind...
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Alone in the dark...

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Camin :: Camerele demonilor-
Mergi direct la: