| Alone in the dark... | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Alessandra
| Subiect: Alone in the dark... Dum Mai 01, 2011 3:44 am | |
| OCC: Duminăc seara, ora 20.
BIC: Slujba de duminică tocmai se terminase, aşa că era momentul prielnic să se arate în sfârşit. A sărit jos, făcând un zgomot înfundat şi îl văzu pe aşa-zisul preot tresărind. Se destinse imediat recunoscând-o. -Chiar aşa, Luca? Ai ajuns să predici unor fiinţe atât de josnice, spuse clătinând cu dezamăgire din cap. Se aşeză jos, pe o bancă, privindu-l. -Asta este surioară, ne descurcăm cu ce avem, spuse tânărul ce nu părea afectat de vorbele brunetei. Acesta oftă scurt. | |
|
| |
Erin Azumi
| Subiect: Re: Alone in the dark... Dum Mai 01, 2011 4:16 am | |
| Ajunse la biserica tocmai cand slujba se terminase . Ii placea biserica ... mai ales cum arata , chiar daca o facea putin sa fie cam deprimata , amintindu'si de mama sa . Se aseza pe o banca uitandu'se in jur . In locul acesta se simtea cel mai aproape de mama sa , dar acum nu avea rost sa mai planga sau sa faca niste scene dalea de crize. | |
|
| |
Alessandra
| Subiect: Re: Alone in the dark... Dum Mai 01, 2011 4:22 am | |
| -Pentru numele lui Lucifer, Luca, eşti demon, spuse fata şi se ridică, aranjându-şi cu migală fustiţa albă ce o purta. Era iritată de comportamentul fratelui. Îl privi sec, fără a mai spune ceva. Nu mai avea ce, ştia că dacă deschidea gura, el va găsi o scuză şi se va enerva mai rău. Simţi prezenţa unei alte fiinţe şi privi spre locul de unde venea. Un înger. Asta era interesant. Doi demoni şi un înger. -Gânduri negre, pentru locul unde te afli, Alessandra, spuse Luca, vocea lui spărgând tăcerea. -Nu gândesc nimic rău, cel puţin nu încă, îi replică tânăra, dându-şi ochii peste cap. | |
|
| |
Erin Azumi
| Subiect: Re: Alone in the dark... Dum Mai 01, 2011 4:29 am | |
| Se uita in jur fixandu'si privirea pe doi tineri care vorbeau . Isi lasa privirea in jos cand bruneta se uita la ea . Isi ridica privirea prinzand'o in privire si isi dadu seama ca este demon . Isi lasa dinnou privirea in jos , incremenind pe banca simtind ca ei inca o privesc . | |
|
| |
Alessandra
| Subiect: Re: Alone in the dark... Dum Mai 01, 2011 4:39 am | |
| Blondul clătină din cap. Alessandra îi imită gestul, apoi apăru în faţa fetei. Zâmbi larg şi vesel. Observă privirea suspicioasă a lui Luca, dar nu îl băgă în seamă. -Bună, îi spuse fetei zâmbind. | |
|
| |
Erin Azumi
| Subiect: Re: Alone in the dark... Dum Mai 01, 2011 4:44 am | |
| Isi ridica privirea cand auzi acel ,,buna" . - Buna.... Raspunse aceasta , sec apoi isi lasa dinnou privirea in jos si se misca de pe banca , caci statea pe mijlocul bancii si sa ii faca si ei loc daca vrea cumva sa stea jos. | |
|
| |
Alessandra
| Subiect: Re: Alone in the dark... Dum Mai 01, 2011 4:51 am | |
| Ridică o sprânceană, mirată de comportamentul fetei. -Cine spunea că îngerii sunt drăguţi, siigur nu te-a cunoscut pe tine, spuse pe un ton copilăresc ce arăta nemulţumirea tinerei, apoi îi întoarse spatele, mergând către blond. | |
|
| |
Erin Azumi
| Subiect: Re: Alone in the dark... Dum Mai 01, 2011 5:05 am | |
| Isi dadu ochii peste cap apoi o privi urat . - Nu toti ingerii trebuie sa fie draguti . Ii facu cu ochiul apoi se ridica se pe banca indreptandu'se spre iesirea din biserica . Nu mai avea de gand sa stea mult acolo , cel putin nu in biserica... | |
|
| |
Alessandra
| Subiect: Re: Alone in the dark... Dum Mai 01, 2011 5:16 am | |
| Începu să râdă când îi văzu privirea. -Slab, mult prea slab, spuse şi apoi se opri în faţa băiatului. Nu ai stare, ha? întrebă acesta amuzat. Fata dădu din umeri. Oricum nu se temea, mai ales de un înger. | |
|
| |
Erin Azumi
| Subiect: Re: Alone in the dark... Dum Mai 01, 2011 5:18 am | |
| Ajunse la iesirea din biserica si se opri acolo rezemata de portile mari care rar aveai norocul sa poti sa le inchizi sau sa le deschizi . Puse mana pe un gard de fier dar si'o trase inapoi observand rugina de pe el . | |
|
| |
Alessandra
| Subiect: Re: Alone in the dark... Dum Mai 01, 2011 5:23 am | |
| -Mergem? întrebă tânăra şi apoi ţopăi până aproape de uşă. -Ia-o înainte, te prind din urmă, spuse băiatul şi acesta aprobă, ieţind afară. Privi cerul negru al nopţii. | |
|
| |
Erin Azumi
| Subiect: Re: Alone in the dark... Dum Mai 01, 2011 6:11 am | |
| Isi intoarse privirea cand observa ca cineva este langa ea . Se uita in spate si o vazu pe tanara de mai devreme dar nu prea ii dadu importanta . Se intoarse inapoi privind inainte , in gol. | |
|
| |
Alessandra
| Subiect: Re: Alone in the dark... Dum Mai 01, 2011 6:16 am | |
| Îşi trecu lejer mâna prin păr, fără a-i da atenţie fetei de lângă ea şi privi uşa uriaţă a bisericii. Îşi întinse trupul, apoi făcu câţiva paşi, ajungând la gardul ce înconjura clădirea. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Alone in the dark... | |
| |
|
| |
| Alone in the dark... | |
|