Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Welcome To The Academy Klain

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Everything is fine.

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Dietrich

Dietrich

Data de înscriere : 02/05/2011

Everything is fine. - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Everything is fine.   Everything is fine. - Pagina 2 Icon_minitimeMier Mai 04, 2011 10:01 am

- Mănâncă şi după ieşim unde vrei tu. Însă vreau să mă asigur că ai putere şi nu leşini pe stradă. îi spuse, şi apoi râse scurt.
Sus In jos
Alessandra

Alessandra

Data de înscriere : 01/05/2011

MesajSubiect: Re: Everything is fine.   Everything is fine. - Pagina 2 Icon_minitimeMier Mai 04, 2011 11:42 am

Îşi dădu ochii peste cap, lovindu-l uşor în umăr. Începu să mănânce, privind absentă pe fereastră. Clipi de câteva ori.
Sus In jos
Dietrich

Dietrich

MesajSubiect: Re: Everything is fine.   Everything is fine. - Pagina 2 Icon_minitimeMier Mai 04, 2011 11:54 am

Se întinse lângă ea, furând un pahar cu ceva roşu înauntru. Gustă din el, privirea sa fiind aţintită spre geamul din faţa lor.
Sus In jos
Alessandra

Alessandra

MesajSubiect: Re: Everything is fine.   Everything is fine. - Pagina 2 Icon_minitimeMier Mai 04, 2011 11:57 am

Împinse tava după un timp şi îl privi calmă. Se ridică, aşezându-şi fusta, apoi îşi întinse trupul amorţit.
Hai să plecâm de aici, spuse.
Sus In jos
Dietrich

Dietrich

MesajSubiect: Re: Everything is fine.   Everything is fine. - Pagina 2 Icon_minitimeMier Mai 04, 2011 12:04 pm

Se ridică, mai mult mecanic, şi o privii. Zâmbi larg şi cald, apoi o luă de mână. Ieşiră împreună din salon şi mai încolo, din Academie.
Sus In jos
Alessandra

Alessandra

MesajSubiect: Re: Everything is fine.   Everything is fine. - Pagina 2 Icon_minitimeMier Mai 04, 2011 12:16 pm

Îşi împleti degetele cu ale lui şi zâmbi larg când în sfârşit ajunseră afară. Privi cerul ce părea fără pic de nori, trăgând aer în piept.
Sus In jos
Dietrich

Dietrich

MesajSubiect: Re: Everything is fine.   Everything is fine. - Pagina 2 Icon_minitimeMier Mai 04, 2011 12:23 pm

O sărută scurt, ştia cum e să fii închis într-un loc şi să tânjeşti după libertate. Începură să meargă încet, iar blondul îşi trecu mâna prin păr.
- Destinaţia?
Sus In jos
Alessandra

Alessandra

MesajSubiect: Re: Everything is fine.   Everything is fine. - Pagina 2 Icon_minitimeMier Mai 04, 2011 12:28 pm

La capătul lumii, spuse copilăreşte şi zâmbi şi mai larg. Se agăţă de gâtul lui. Du-mă în cârcă, adăugă şi chicoti uşor.
Sus In jos
Dietrich

Dietrich

MesajSubiect: Re: Everything is fine.   Everything is fine. - Pagina 2 Icon_minitimeMier Mai 04, 2011 12:31 pm

Râse scurt apoi se aplecă un pic, tinându-şi mâinile în spate. Când fata îi sări în spate, blondul râse scurt şi continuă să meargă.
Sus In jos
Alessandra

Alessandra

MesajSubiect: Re: Everything is fine.   Everything is fine. - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mai 05, 2011 7:19 am

Îşi lăsă capul pe umărul lui, zâmbind calduros. Se simţea bine în prezenţa lui. Clipi de câteva ori, privind în jur.
Deci? Unde mergem? întrebă.
Sus In jos
Dietrich

Dietrich

MesajSubiect: Re: Everything is fine.   Everything is fine. - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mai 05, 2011 7:25 am

- La capătul lumii, n-ai vrut tu acolo? o întrebă şi rânjii când aceasta îşi puse capul pe umărul lui. Mergea încet,nu se grăbea deloc.
Sus In jos
Alessandra

Alessandra

MesajSubiect: Re: Everything is fine.   Everything is fine. - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mai 05, 2011 7:39 am

Îhî, e bine, dacă eşti şi tu lângă mine, spuse încet şi zâmbi larg. Îl iubea, poate mai mlt decât credea ea şi se simţea mult mai bine de când venise înapoi.
Sus In jos
Dietrich

Dietrich

MesajSubiect: Re: Everything is fine.   Everything is fine. - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mai 05, 2011 7:42 am

- Für eine Ewigkeit îi zise, priviind-o scurt cu coada ochiului. Se concentră mai apoi la drum. Erau singuri pe stradă.
Sus In jos
Alessandra

Alessandra

MesajSubiect: Re: Everything is fine.   Everything is fine. - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mai 05, 2011 11:32 am

Îl sărută scurt pe gât şi chicoti uşor. Zâmbi mai apoi jucăuş, trecându-şi o mână prin părul lui blond. Îl privi calmă, apoi strada.
Sus In jos
Dietrich

Dietrich

MesajSubiect: Re: Everything is fine.   Everything is fine. - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mai 05, 2011 12:48 pm

Îşi puse mâna pe fundul ei iar cu cealaltă îşi aranjă ochelarii pe nas. Rânji când aceasta îl sărută pe gât şi îşi trecu mâna prin părul lui blond.
Sus In jos
Alessandra

Alessandra

MesajSubiect: Re: Everything is fine.   Everything is fine. - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mai 05, 2011 12:49 pm

Cred că te iubesc, spuse rânjind ştregăreşte. Îl muşcă de lobul urechii, apoi râse. Linse acel loc, încet, parcă vrând să-l provoace.
Sus In jos
Dietrich

Dietrich

MesajSubiect: Re: Everything is fine.   Everything is fine. - Pagina 2 Icon_minitimeSam Mai 07, 2011 8:42 am

- Nu ştiam, îi zise scurt şi o ciupi uşor de fund. Mârâi mulţumit când aceasta îl muşcă de lob şi apoi îşi trecu limba peste locul uşor roşu.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Everything is fine.   Everything is fine. - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Everything is fine.
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Academia :: Infirmerie-
Mergi direct la: