Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Welcome To The Academy Klain

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Silent scream

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Hunter

Hunter

Data de înscriere : 01/05/2011

Silent scream - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Silent scream   Silent scream - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 4:30 am

-Da,asa e. spun chicotind usor amuzat,amintindu-mi perfect acele timpuri.Numai eu stiu cate codite impletite ti-am facut atunci,si de cate ori te pieptanam noaptea,inainte de culcare
Continui sa zambesc,mana ta incalzindu-mi considerabil obrazul.te iau in brate,ca pe o mireasa,apropiindu-ma de pat.Ma asez turceste in el,tinandu-te in poala caci amortisem sa stau in picioare,asa fiind mult mai comod pentru amandoi.In plus,era curent la geam si nu vroiam ca sa racesti.Pana si vampirii aveau propiile lor raceli
-Stai bine?
Intreb ca sa ma asigur caci poate nu stateai deloc comod si nu vroiam asta
Sus In jos
Izabella
Admin
Izabella

Data de înscriere : 30/04/2011

MesajSubiect: Re: Silent scream   Silent scream - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 4:33 am

Incepu sa rada,amintindu-si cand se ruga de el sa ii faca codite.Isi puse mainile pe dupa gatul sau cand o luase in brate,din insticnt si se lasa asezata in poala sa.
-Da,esti foarte comod.spuse chicotind incet si punandu-si din nou mana pe obrazul sau.
Numai ea stia cat de fericita putea fi in acele clipe.Nu vroia sa se mai termine niciodata.Vroia sa stea langa el pentru todeauna.
-Era amuzant cum imi faceai codite mai tot timpul.spuse zambind cald.
Sus In jos
Hunter

Hunter

MesajSubiect: Re: Silent scream   Silent scream - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 4:39 am

Rasuflu usurat cand aud ca stai bine,putand sa ma relaxez acum.Imi tineam mainile in jurul mijlocului tau,zambind cald cand iti simt din nou mana pe obrazul meu,ascultandu-te atent,simtindu-ma bine ca depaneam amintiri
-Da,intr-adevar a fost.Si sa nu mai spun de faptul ca nu te imbracai pana nu-ti alegeam eu rochita si taaaare mofturoasa mai erai
Rad nu prea zgomotos insa ma amuza foarte mult cand imi aminteam de tine mica si nu-mi venea sa cred ca te facusei o femeie in toata regula,chiar absolut perfecta.SI frumoasa,si cu un corp de invidiat insa si buna la suflet
Sus In jos
Izabella
Admin
Izabella

MesajSubiect: Re: Silent scream   Silent scream - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 4:42 am

Incepu sa rada sarutandu-l pe obraz zambind cald.
-Nici acum nu stau mai bine la capitolul haine,tot mofturoasa am ramas.spuse chicotind incet si apropiindu-si chipul de al sau.
Incepea sa isi dea seama cat de mult tinea la el defapt,era ceva mai mult decat pentru un simplu prieten.Sentimentul era mult mai puternic.Il privea in ochii micsorand distanta dintre chipurile lor cu fiecare centimetru.
Sus In jos
Hunter

Hunter

MesajSubiect: Re: Silent scream   Silent scream - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 4:51 am

Ranjesc larg cand ma saruti pe obraz,umflandu-ma in pene.Auzind ca nici acum nu erai mai breaza cu hainele,inghit in sec sperand ca nu va trebui sa iti aleg din nou cu ce sa te imbraci caci,cu siguranta as avea gusturi foarte proaste.Observ ca te apropii din ce in ce mai mult de chipul meu,trecandu-mi o idee prin cap,mai mult o intrebare.Oare aveai de gand sa ma saruti?Ei bine,nu am mai stat mult sa meditez asupra acestui fapt ci,mi-am unit direct buzele cu ale tale intr-un sarut dulce si tandru,chiar daca riscam o mare palma din partea tea.Tot ce vroiam era doar sa te simt
Sus In jos
Izabella
Admin
Izabella

MesajSubiect: Re: Silent scream   Silent scream - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 4:53 am

Ramase usor uimita de gestul sau.Parca ii citise gandurile,oricum o cunoastea destul de bine.Ii raspunse la sarut,inchizandu-si treptat ochii savurand acea clipa din plina.O treceau fiori placuta simtindu-l atat de aproape cum nu il putuse avea pana in acele clipe.Isi incolaci incet mainile pe dupa gatul sau continaund sarutul si zambind totodata.
Sus In jos
Hunter

Hunter

MesajSubiect: Re: Silent scream   Silent scream - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 4:57 am

Iti cuprind limba intre buzele mele,masand-o pasional in timp ce-mi miscam mainile pe mijlocul tau.Buzele tale,gura ta,totul erau atat de dulci si ma cuprindeau in vraja lor.Ma tragea spre un abis plin de patimi in a carui sluga vroiam sa devin.Nu vroiam sa fug de aceste momente,nu cand imi acceptasei sarutul si nu ma inselasem in privinta sentimentelor pe care le aveai fata mine.Si eu simteam la fel,de ceva timp insa acum nu-mi mai gaseam cale de intoarcere
Sus In jos
Izabella
Admin
Izabella

MesajSubiect: Re: Silent scream   Silent scream - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 5:00 am

Il tragea mai aproape,simtind o gramada de fiori in tot corpul.Se simtea bine si nu regreta nici un moment ca ii raspunse la sarut.Stia ce vrea,isi daduse seama intr-un final de ce o duruse atat de mult cand plecase,pana atunci nu realiza dar acum stia calr de ce.Isi plimba incet degetele pe obrazul sau fin si zambi in sinea ei continaund sa il sarute.Simtindu-l atat de aproape era atat de bine,simtindu-se in siguranta din nou.
Sus In jos
Hunter

Hunter

MesajSubiect: Re: Silent scream   Silent scream - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 9:21 am

Rup sarutul doar in momentul in care lipsa aerului incepuse sa devina o problema majora,respirand mult mai bine.Imi indrept privirea spre tine doar pentru a-ti vedea reactia,sperand ca nu te vei supara pe mine.Insa cum sa te superi cand mi-ai raspuns la sarut?Te fixasem cu privirea,vrand parca sa opresc,sa inghet timpul in loc ca sa traiesc aceste sentimente pe veci,sa nu le las sa dispara cum si eu am disparut atunci din viata mea.Dar m-am intors si cu siguranta ele nu ar fi facut la fel
Sus In jos
Izabella
Admin
Izabella

MesajSubiect: Re: Silent scream   Silent scream - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 10:26 am

Tacea,pur si simplu nu stia ce sa spuna.Il priviea in ochi si simtea cum obrajii incepura sa i se roseasca.Schita un zambet usor stenjenita pentru prima data fata de el si isi lasa privirea in jos.Nu regretase ca ii raspunse la sarut,dar acum se simtea usor ciudat.Ii mangaia incet obrazul evitandu-i privirea pe cat posibil.Nu vroia sa se termine acele clpe,atat de placute langa el.
Sus In jos
Hunter

Hunter

MesajSubiect: Re: Silent scream   Silent scream - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 10:32 am

Observ ca evitai a ma privi,iti intorc chipul spre mine zambindu-ti larg.Se vedea clar cat de stanjenita erai insa era absolut normal
-Imi pare rau pentru asta,insa nu m-am mai putut abtine
Iti spun cu o voce calma,tinandu-te lipita de mine,sanii tai presandu-mi pieptul ins anu ma incumetam sa te las sa te misti macar un centimetru.Erai calda iar caldura trupuli tau imi oferea o senzatie groaznic de placuta
Sus In jos
Izabella
Admin
Izabella

MesajSubiect: Re: Silent scream   Silent scream - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 10:37 am

-Nu ai pentru ce sa iti para rau.spuse zambind calma privindu-l in ochi desi era cam rosie in obraji.Nu mai ii pasa in acel moment.Zambi cald ascultandu-l ca deobicei stand lipita de el simtindu-i caldura corpului si placandu-i acest lucru.Nu vroia sa se miste chiar deloc,se simtea prea bine in bratele sale iar sarutul nu prea se saturase doar cu unul,stiind ce simtea pentru el.
Sus In jos
Hunter

Hunter

MesajSubiect: Re: Silent scream   Silent scream - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 10:49 am

-Sti Izabella,degeaba mai incerc eu acum sa ma mai ascund.Adevarul este ca tin foarte mult la tine,ba chiar te iubesc
Spun accentuand acel ''te iubesc'' ca sa te fac sa intelegi ca ceea ce spunema eu acum nu era minciuna ci eram pe cat se poate de serios,privindu-te la fel in ochi.Nu vroiam sa intelegi gresit dragostea asta pe care ti-o purtam.Vroiam sa dureze o viata intreaga nu doar o noapte
Sus In jos
Izabella
Admin
Izabella

MesajSubiect: Re: Silent scream   Silent scream - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 02, 2011 10:52 am

O bloca.Rar se intampla cand ea fusese blocata,dar el reusea in totdeauna.Il privea in continuare in ochi analizand cuvintele spuse de el.
-Si eu te iubesc.sopti intr-un final,spunand doar adevarul.
Intodeauna il iubise,dar nu vroia sa recunoasca acel sentiment pentru nimic in lume dar acum nu mai vedea rostul sa ascunda ceea ce simtea.Zambi trecandu-si degetele usor calde peste obrazul sau zambindu-i cald si dulce.
Sus In jos
Hunter

Hunter

MesajSubiect: Re: Silent scream   Silent scream - Pagina 2 Icon_minitimeMar Mai 03, 2011 9:59 am

AM simtit cum inima aproape ca-mi sarise din piept cand ai rostit acele cuvinte,bucuria mea crescand peste masura.Atat de mult incat nu cred c-as putea-o exprima acum,cand inca eram parca visam.Nu ma asteptam sa fie intr-adevar adevarat ceea ce sesizasem eu la tine,nu dupa ce iti facusem in trecut insa,se parea ca m-am inselat.Te-am strans puternic in brate,lasandu-mi capul pe pieptul tau bogat,continuand sa zambesc larg
-Nici nu-ti poti imagina cat de fericit sunt acum
Pana si in vocea mea se sesiza bucuria si entuziastumul ce-mi clocotea sangele in vene
Sus In jos
Izabella
Admin
Izabella

MesajSubiect: Re: Silent scream   Silent scream - Pagina 2 Icon_minitimeMar Mai 03, 2011 10:04 am

Zambi strangandu-l la randul ei in brate.Isi puse incet mana pe parul sau incepand sa il mangaie fiind fericita.Credea ca era un vis,ca nu putea fi real dar se inselase amarnic.Era real,el era real de aceasta data si era al ei.Isi inchise scurt ochii continuand sa isi pastreze zambetul dulce pe buze coborand cu mana pe spatele lui.
-Stiu ce vrei sa spui.ii sopti.
Simtea o mie de fiori in tot corpul de fericire,nu se gandise ca putea fi atat de fericita dar nu regreta nici o secunda acest lucru.
Sus In jos
Hunter

Hunter

MesajSubiect: Re: Silent scream   Silent scream - Pagina 2 Icon_minitimeMar Mai 03, 2011 10:08 am

Iti auzeam inima cum batea repede,ma calma si ma facea sa ma indragostesc si mai mult de tine.Fiecare cuvant spus,fiecare gest de tandrete pe care mi-l aplicai ma determinau sa te iubesc din ce in ce mai mult si ma faceau sa-mi dau seama ce prost am fost ca eram cat pe ce sa te pierd,sa nu te mai vad niciodata.Fusesem un tembel,un tembel cu prea multa incredere in propiile forte.Nu realizasem ca defapt tu erai tot ceea ce aveam nevoie,ceea ce-mi dadea forta si ma facea sa sper la ziua de maine.Chiar daca ai fost micuta pe atunci,tot vroiam sa te vad in fiecare zi,sa ma faci sa rad cu actele tale copilaresti si sa te tin la pieptul meu.Te sarut scurt pe piept,pielea ta fina trezind in mine viata,dorinta pe care o credeam de mult pierduta
-Nu am sa mai plec niciodata de langa tine.De-acum esti doar a mea si asa vei ramane
Sus In jos
Izabella
Admin
Izabella

MesajSubiect: Re: Silent scream   Silent scream - Pagina 2 Icon_minitimeMar Mai 03, 2011 10:14 am

Il privea,o facea sa se simta speciala,diferita desi nu crezuse niciodata acest lucru.O schimbase,o facea sa isi dea seama de unele lucruri care incercase sa le ascunda dea lungul anilor,o facuse mai puternica sa creada in propriile forte.
-Nimeni nu va schimba acest lucrul,sunt si voi fi mereu a ta.spuse zambind calma si cald totodata.
Nu avea de gand sa schimbe vreodata acest lucru,isi dorise undeva adanc in sufletul ei sa fie de mult a lui dar nu se intamplase pana acum.Nu mai conta ceea ce facuse sau ce urma cat timp va fi langa el.
Sus In jos
Hunter

Hunter

MesajSubiect: Re: Silent scream   Silent scream - Pagina 2 Icon_minitimeMar Mai 03, 2011 10:17 am

Imi ridic capul,privindu-te patrunzator in ochi tai atat de blanzi si calzi ce parca imi topeau sufletul.Iti mangai chipul fin,lasand ca zambetul de pe buzele mele sa se accentueze din ce in ce mai mult.Nu as fi crezut vreodata ca cineva imi va fura inima,insa parca ma asteptasem la asta si ma pregatisem.Te dau la o parte din poala mea,ridicandu-ma din pat,stand cu fata la tine
-Asteapta aici,ma intorc imediat,am un cadou pentru tine
Spun facandu-ti scurt cu ochiul,pregatindu-ma sa plec in camera mea
Sus In jos
Izabella
Admin
Izabella

MesajSubiect: Re: Silent scream   Silent scream - Pagina 2 Icon_minitimeMar Mai 03, 2011 10:21 am

Il privi intrebatoare cand o dadu la o parte dar continua sa zambeasca.Ridica din spranceana cand auzi cuvantul ,,cadou" dar dadu afirmativ din cap.
-Nu plec nici unde,pana atunci ma voi schimba.spuse si se ridica si ea.
Isi intinse putin corpul fiind usor amortita cum nu se mai miscase de ceva vreme .Il privea in continuare,neputand sa isi ia privirea de la el nici pentru o secunda.Ii trecu prin minte sa il roage sa ii aleaga el hainele dar se razgandi chicotind incet totusi la acel gand copilaresc.
Sus In jos
Hunter

Hunter

MesajSubiect: Re: Silent scream   Silent scream - Pagina 2 Icon_minitimeMar Mai 03, 2011 10:29 am

Zambesc larg cand te aud,putand pelca linistit acum.Intr-o fractiune de secunda dispar din camera,la fel cum aparusem aici si prin acelasi intermediu:geamul.Ma duc in camera mea,privind atent in jur,intunericul facandu-ma sa ma simt ca nou.Ma apropii de biroul in stil gotic din lemn de trandafir vopsit negru,cautand prin sertarele lui o cutiuta pe care,de multi ani incoace,o purtam mereu dupa mine.Gasind-o,ranjesc larg,inchizand sertarele,plecand din casa,intorcandu-ma la tine
Sus In jos
Izabella
Admin
Izabella

MesajSubiect: Re: Silent scream   Silent scream - Pagina 2 Icon_minitimeMar Mai 03, 2011 10:31 am

In timp ce el pleca,se indrepta spre dulap.Isi lua o pereche de pantaloni scurti si un tricou.Ofta incet dezbracandu-se pana la lenjerie intima si imbracandu-se cu acele haine pe care le scoase din dulap.Se aseza din nou pe pat zambind stand in stil turcesc si asteptand sa te intorci.Era cu gandul in alta parte,lasandu-se fara sa vrea pe spate si privind tavanul.
Sus In jos
Hunter

Hunter

MesajSubiect: Re: Silent scream   Silent scream - Pagina 2 Icon_minitimeMier Mai 04, 2011 4:31 am

Am aparut pe neanuntate in camera ta,sprijinindu-ma de pervaz.Cobor apoi de pe el vazand ca stateai intinsa in pat,zambind larg.Ma apropii fara sa fac prea mult zgomot,cum aveam obiceiul,asezandu-ma turceste in dreptul tau,punandu-ti cutiuta de culoare neagra pe abdomen in care era asta:
Spoiler:
-Haide,deschide-l
Spun nerabdator sa-ti vad rreactia
Sus In jos
Izabella
Admin
Izabella

MesajSubiect: Re: Silent scream   Silent scream - Pagina 2 Icon_minitimeMier Mai 04, 2011 10:03 am

Isi intoarse privirea spre el inrtrebatoare.Lua cotuita de pe abdoemnul sau ridicandu-se in sezut privind-o atenta si intorcand-o pe toate partile.Se puse in turceste si o desfacu ramanand uimita.Nu stia ce sa spuna,o lasase fara cuvinte.Isi intoarse privirea de la pandativ la el si tot asa.
-Nu trebuia.sopti atingandu-l usir si fin.
Ii zambi cald,punand cutia langa ea si aproape sarise pe el multumindu-i.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Silent scream   Silent scream - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Silent scream
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Camin :: Camerele vampirilor-
Mergi direct la: